Personvernerklæring

Innhold

1. Innledning

2. Hvilken informasjon er det vi samler inn?

3. Hva skal personopplysningene brukes til?

4. Behandlingens lovlige grunnlag

5. Hvem utleveres opplysningene til?

6. Innsyn, sletting, retting og tilbaketrekking av samtykke

7. Adgang på å klage

1. Innledning

Dribe AS er behandlingsansvarlig for håndtering av personopplysningene dine. Denne personvernerklæringen gjelder for personopplysninger og informasjon som samles inn gjennom vårt nettsted: https://www.dribe.no/.

Ved spørsmål eller andre henvendelser, ta kontakt med:

 

Dribe AS

Org. nr: 922 100 144

E-post: post@dribe.no

Telefon: +47 952 27 117

 

Adresse:

Gründergarasjen

Martin Linges vei 25

Fornebu

1364 Oslo, Norge

2. Hvilken informasjon er det vi samler inn?

a) Loggfiler

Dribe AS følger standard prosedyre med bruk av loggfiler. Filene loggfører besøkende på nettsteder. Dette av alle webhostingtjenester som en del av tjenestens analyser. Informasjonen som samles inn av loggfiler er blant annet IP-adresser, nettlesertype, internettjenesteleverandør (ISP), dato og tidsstempel, refererende sider og utgangssider, og antall klikk. Dette knyttes ikke til personlig identifiserbar informasjon.

b) Informasjonskapsler

Nettstedet bruker også informasjonskapsler (små tekstfiler som lagres i brukerens nettleser) fra følgende tredjepartsleverandører:

 

Disse lagrer informasjon som hvilke sider på nettstedet brukere har besøkt og registrerer brukerens IP-adresse. I tillegg kan tredjepartsleverandørene hente dine nettleserdata som nettsted-domene, brukeragent, og lagrede informasjonskapsler. Tredjepartsleverandørene sletter informasjonen etter følgende antall dager:

  • Snap Pixel: 28 dager

  • Facebook Pixel: 180 dager

  • Google Analytics: 730 dager

Merk at Dribe AS ikke har kontroll over disse informasjonskapslene da de brukes av tredjepartsleverandører. Om du ønsker mer informasjon om tredjepartsleverandørenes praksis vil vi råde deg til å lese deres respektive personvernerklæringer. 

 

Det er frivillig å gi fra seg informasjon gjennom informasjonskapsler. Når du besøker vårt nettsted vil du få en forespørsel om du aksepterer bruken av informasjonskapsler. Om du ikke ønsker at informasjon om ditt brukermønster skal registreres kan du svare nei på forespørselen. Du vil fortsatt kunne bruke nettstedet vårt.

 

c) Henvendelser og påmeldinger gjennom skjema på nettstedet

Ved henvendelser og påmeldinger til e-postliste gjennom skjema på vårt nettsted vil informasjonen du har oppgitt i skjemaet lagres i registrene fra vår nettstedleverandør Wix.com Ltd., samt i Dribe AS sine e-postkontoer. Merk at denne informasjonen er ukryptert. Vi oppfordrer deg til å ikke sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via skjema på nettstedet. Informasjonen slettes om du velger å melde deg av e-postliste eller om du tar kontakt med oss og ber om sletting (se punkt 6).

3. Hva brukes informasjonen til?

Dribe AS bruker personopplysninger til følgende formål:

  • Svare på henvendelser gjennom kontaktskjema

  • Sende deg relevant informasjon gjennom nyhetsbrev om du har meldt deg opp til dette

  • Analysere brukeratferd og trender for å forbedre nettstedet, brukeropplevelsen og markedsføringen

  • Tilpasse annonseinnholdet du ser på nettsteder du besøker. 

  • Måle effektiviteten av annonseringskampanjer i ulike brukergrupper og demografier

4. Behandlingens lovlige grunnlag

Informasjonsbehandlingen tar utgangspunkt i legitimt samtykke jf. personopplysningsloven artikkel 6 nr. 1 bokstav a), b) og f) og artikkel 9 nr. 2 bokstav a).

5. Hvem utleveres opplysningene til?

Informasjonen du oppgir på vårt nettsted deles i utgangspunkt ikke med andre utenfor Dribe AS med mindre dette er nødvendig for å imøtekomme dine forespørsler eller rettigheter, du har gitt oss samtykke eller om vi er pålagt av lov å dele informasjonen.

6. Innsyn, sletting, retting og tilbaketrekking av samtykke

Om du har informasjon registrert om deg i våre systemer har du rett til å få se informasjonen, be om å rette uriktige eller ufullstendige opplysninger, kreve at vi sletter informasjon og trekke tilbake samtykke til informasjonsinnhenting. Ta kontakt med oss gjennom e-post eller telefonnummer oppgitt på toppen av siden for henvendelser vedrørende personopplysninger. 

 

Merk at vi ikke har tilgang til å slette allerede lagrede informasjonskapsler i din nettleser. Dette kan du gjøre ved å følge instruksjonene i din nettlesers innstillinger.

7. Adgang på å klage

Personvern er en høy prioritet for oss, og vi vil alltid behandle dine personopplysninger med varsomhet etter beste viten og evne. Vi oppfordrer deg til å kontakte oss om du har innvendinger eller spørsmål til våre rutiner og praksiser for behandling av personopplysninger. Dersom du likevel mener at Dribe AS har behandlet personopplysninger på en måte som bryter med regelverket har du også rett til å sende en formell skriftlig klage til Datatilsynet gjennom deres postadresse:

 

Datatilsynet

Postboks 458 Sentrum

0105 Oslo